BauTruck Kft. 2083 Solymár, Panoráma utca 99.
Telefon: +36 30 914 8913 E-mail: info@bautruck.hu

Konténerek

Térítésmentes használat 3 munkanapig

5 db konténerszállító teherautóval és közel 200 db különböző méretű konténerrel rendelkezünk. Nagy tapasztalatunk van az építési törmelék és hulladékok szállítása területén. A telefonon vagy e-mailben leadott megrendelése a járművekkel állandó kapcsolatban álló megrendelési központba fut be, így a lehető leghatékonyabb, leggyorsabb kiszolgálását tudjuk vállalni. Gépjárműveink Budapest minden területére rendelkeznek behajtási engedéllyel.

A konténereket a kihelyezést követő 3 munkanapig térítésmentesen helyezzük ki a megrendelőinkhez. Amennyiben ettől hosszabb ideig tart igényt a konténerre, akkor ezt kérjük, hogy jelezze a megrendeléskor. Kérjük minden esetben jelezze felénk, amikor a konténer megtelt, hogy mielőbb gondoskodhassunk annak elszállításáról.

 

Konténer kihelyezése utcára, közterületre

Amennyiben a konténert az utcán kívánja lerakni, praktikus a helyi önkormányzattól közterület foglalási engedélyt kérni, meglétét a Közterület Felügyelet ellenőrizheti és ennek hiányában helyszíni bírságot szabhat ki.

A konténer kihelyezésekor gondoskodnia kell szabad területről, ahová kollégáink a konténer lerakják. A konténer elszállításakor a konténer előtt legalább 5 méter szabad helyet kell biztosítani, hogy a teherautó fel tudja venni a konténert.

Konténer kihelyezése udvarra

Ha a konténert az udvarba szeretné lerakatni, akkor megfelelő méretű kell, hogy legyen a kapu. Az, hogy a konténert be tudjuk-e rakni az udvarába, nem a konténer méretétől, hanem a teherautó szélességétől függ, minden teherautó (típustól függetlenül) 2,5 méter széles.

A nyílásnak a beálláshoz ennél szélesebbnek kell lennie, attól függően, hogy milyen széles az utca, lejtős-e az utca, nem lóg-e be a nyílásba pl. a kapu fedlapja, vagy zsanérja.

A teherautók magassága kb. 3,6 méter, ebbe a magasságba nem lóghat be pl. vezeték, faág, eresz.

Szükséges engedélyek

A hulladékszállítás engedélyköteles tevékenység, mely engedéllyel cégünk rendelkezik. A hulladékokat csak a hulladék feldolgozására, deponálására engedéllyel rendelkező helyre szállítjuk.

Építési és használatba vételi (lakhatási) engedély kérésekor az önkormányzat ellenőrzi a hulladék sorsát, ezért az alábbi letölthető dokumentumokat kérheti.

A hulladékok elszállítása után kérésre a hulladékkezelésről befogadó nyilatkozatot tudunk kiállítani.

Letakart és nyitható konténerek

Teherautóinkon rendelkezünk a rakomány letakarására hálóval, ponyvával, de ez a konténer teteje felett lévő rakomány leszóródását nem gátolja meg, ezért kérjük a szóródásmentes pakolást. A nagyobb konténereink (6, 8, 10 m3 -es) hátsó része (ajtaja) a könnyebb pakolás érdekében lenyitható.

Érdekel ez a szolgáltatás, megrendelem

Megrendelését leadhatja telefonon a +30 914 8913 számon, e-mailben az info@kontibob.hu címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Kérjük, hogy a konténereket lehetőleg a szállítás előtti nap rendeljék meg, de sürgős esetben általában 2-3 órán belül ki tudjuk szállítani.

Nagyobb megrendelés, hosszú távú együttműködés esetén árainkból jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.